Lleida
16/26° C (pluja)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Molo: "Si no igualem la seva intensitat, ens passaran per sobre"El tècnic atribueix a la manca de sort la mala situació del Badalona


El tècnic del Lleida Esportiu Molo adverteix que els zero punts que té el Badalona, el seu pròxim rival, no fan justícia al seu nivell de joc i que si el seu equip no iguala la intensitat "ens passaran per sobre".

"Als meus jugadors els dic que es posin a la pell dels jugadors rivals. He vist els seus quatre partits i no mereixen portar zero punts, ni de lluny. El futbol és capritxós i ells no han tingut aquesta sort que es necessita de vegades. Si jo jugués al Badalona, ??el diumenge sortiria amb el ganivet entre les dents i si nosaltres no sortim així, ens passaran per sobre. Estic segur d'això ", va avisar el tècnic en la roda de premsa prèvia al xoc de diumenge.

El tècnic Almeria va definir al Badalona com "un equip molt veterà que té les idees clares, una línia defensiva sòlida, gent ràpida i que desborda per les bandes i jugadors contrastats en la categoria dalt, a més d'un molt bon joc a pilota aturada".

Sobre el gran protagonisme dels jugadors de la base a la pretemporada i en l'inici de curs, Molo va explicar que han de tenir-ne cura especialment per quan l'entorn no sigui tan positiu. "S'obre un món nou per a ells i cal tenir prudència i paciència amb ells. Cal veure'ls també quan no surtin els resultats i quan l'entorn sigui més negatiu. Han d'estar preparats per quan arribin aquests moments ", va explicar el tècnic.

Sobre l'evolució de l'equip, Molo va mantenir que és un procés a llarg termini i que fins a la segona volta no preveu assolir el nivell desitjat. "És molt aviat encara, hi ha jugadors importants que han de fer un pas endavant i com a equip encara estem en procés de construcció. El nivell que busquem ha d'arribar a la segona volta, és un procés molt llarg ", va explicar.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats