Lleida
3/17° C (sol)
97% 26 km/hMoncloa nega que Sánchez fes servir un helicòpter que buscava un desaparegutEs busca un barranquista de 34 anys de Mallorca


El Govern espanyol ha negat "categòricament" que el president de l'Executiu, Pedro Sánchez, utilitzés el passat dijous un helicòpter de rescat que buscava un desaparegut durant la seva visita a Mallorca per conèixer els efectes de l'temporal.

En un comunicat, fonts de Moncloa han desmentit aquest extrem després que el diari 'ABC' publiqués una informació segons la qual Sánchez va fer servir dijous passat l'únic helicòpter de rescat de la Guàrdia Civil que treballava en la recerca d'un home de 34 anys desaparegut en un torrent de Mallorca.

Arran d'aquesta publicació, el PP balear ha exigit aquest diumenge explicacions "públiques i urgents" al delegat de Govern espanyol a les illes, Ramon Morey, sobre l'ús d'aquest helicòpter.

En el comunicat, el Govern assegura que "sempre que s'organitza una visita d'aquest tipus a zones afectades es persegueix de manera prioritària no posar en perill la vida de cap persona i no interferir en els treballs de rescat".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats