Lleida
9/25° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Nous albergs a Bellpuig i Verdú per acollir temporers que no es puguin aïllarLa plana de Lleida disposa de 700 llits per aïllar temporers


El director dels serveis territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Lleida, Vidal Vidal, va explicar ahir en una roda de premsa que aquesta setmana s’han habilitat dos nous espais a Verdú (Urgell), amb 65 places, i a Bellpuig (Urgell), amb 45, per acollir temporers que puguin donar positiu i contactes directes d’aquests.

Aquests dispositius destinats de confinament se sumen a la quarantena de places habilitades darrerament a la Noguera i a les 60 del Pla d’Urgell, a més dels que ja es van posar en marxa al Segrià i a les Garrigues des de l’inici de la campanya de la fruita. Es tracta dels hotels Rambla i Nastasi de Lleida, l’Hotel Ibis de Torrefarrera, la granja escola la Manreana de Juneda, i els allotjaments d’Alcarràs, Soses, Seròs, Aitona i la Granja d’Escarp. Aquests equipaments compten amb 442 places i actualment estan ocupats per 67 persones que no poden complir l’aïllament en altres espais. Des de l’inici de la pandèmia s’han donat 650 altres d’usuaris d’aquests espais.

D’aquesta manera, les comarques de la plana de Lleida disposen de prop de 700 llits per a temporers amb la Covid-19 o contactes estrets posats en marxa al la col·laboració de diferents administracions, una xifra que s’eleva fins al miler de places amb les habilitades als pavellons 3 i 4 de Fira de Lleida, en aquest cas per a l’allotjament de temporers sense el virus ni simptomatologia.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats