Lleida
8/22° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


‘Obliguen’ una mestra d’una escola bressol de Lleida a restar a casa després de tornar d’ItàliaLa mesura és preventiva ja que la docent no presenta cap símptoma


Una escola bressol de Lleida ha demanat a una mestra que es fes una revisió mèdica i es mantingués a casa durant uns dies com a mesura de prevenció davant el possible risc de contagi del coronavirus, ja que la docent tornava d’un viatge a Itàlia.

Tot i que la professora no presentava cap símptoma, des del centre educatiu s’ha pres aquesta decisió com a precaució en cas de que pugui desenvolupar algun dels símptomes del coronavirus.

D’altra banda, el Departament d’Educació ha emès un comunicat genèric explicant que es troben en contacte permanent amb el Departament de Salut i l’Agència de Salut Pública i que tots els centres catalans segueixen les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Tanmateix, comuniquen que si tenen coneixement d’alguna persona que presenti infecció respiratòria i que hagi viatjat a la Xina, Corea del Sud, Iran, Japó, Singapur o les regions italianes de Piemont, Vèneto, Llombardia i Emilia Romana, o que hagi estat en contacte amb una persona infectada i confirmada amb el virus; es posin en contacte amb el telèfon 061 per informar i rebre instruccions sobre els procediments a dur a terme. Educació també recomana no viatjar als països i les regions afectades fins que no s’aixequin les mesures de control sanitari.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats