Lleida
21-37° C (sol)
97% 26 km/h


Obres a la vella 'disco' Systema per ampliar la clínica AvantmèdicS'habilitaran dos nous quiròfans de cirurgia major i 20 habitacions


El centre de medicina Avantmèdic de Lleida ha iniciat els treballs per ampliar la seva àrea quirúrgica a l'antic establiment de la discoteca Systema, al carrer Alfred Perenya. El febrer d'aquest any, la clínica Avantmèdic va anunciar l'ampliació de les seves instal·lacions de l'àrea quirúrgica, "que generaran un salt important en serveis, ja que permetran oferir intervencions més complexes que precisen d'hospitalització". 

A grans trets, es rehabilitarà l'edifici de l'antiga discoteca Systema, situada al carrer d'Alfred Perenya, cantonada Sans i Ribes, que acollirà dos quiròfans més per a cirurgia major i una vintena d'habitacions. La seva entrada en funcionament estava prevista per al setembre d'aquest any, encara que tot indica que segurament serà més tard. El nou projecte de Avantmèdic permetrà "donar resposta a una insistent demanda per part dels nostres clients i garantir la nostra singular manera d'atendre els clients també en casos amb hospitalització", segons fonts del centre. Els primers treballs consisteixen en el buidatge interior de l'edifici, del qual s'extreuen runes.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats