Lleida
6/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Pares de les escoles bressol de Raimat i Sucs exigeixen el servei de menjador promèsLa Paeria afirma que porta mesos treballant per ficar-lo en marxa i que espera resoldre-ho aviat


Pares de les escoles bressol de les localitats de Raimat i Sucs han criticat a l’Ajuntament de Lleida perquè els va prometre que aquest curs tindrien un servei de menjador escolar, la qual cosa ha incomplert. Els pares que havien de deixar els seus fills a dinar a les escoles bressol de les Entitats Munipalitzades Descentralitzades (EMD) de Sucs i Raimat estan “molt empipats” amb l’Ajuntament de Lleida, ja que s’han trobat sense el servei de menjador promès una vegada que ja s’ha iniciat el curs.

“La Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Lleida ens va prometre que des del primer dia de curs tindríem el servei de menjador pels infants però no és veritat”, segons va explicar la mare d’un alumne de Raimat. Segons ella, d’aquest incompliment “ens van informar el darrer dia hàbil abans de començar el curs i ho vam trobar molt malament ja que ningú ens va informar abans ni ara se’ns ha informat clarament sobre què està passant amb el servei de menjador d’aquesta escola. Hem fet moltes trucades i totes sense resposta”.

També va afegir que “ens trobem en una situació que n’estem tips de la mala gestió que s’està fent a l’escola bressol de Raimat, que fa que els nens i les nenes ho pateixen sense tenir cap culpa”. Per la seva banda, la Paeria va informar ahir que “estem treballant des de fa mesos en aquest afer, que afecta a dos o tres infants a Sucs i a uns quatre nens i nenes a Raimat, els quals demanen el servei de menjador per a tot el curs”. El primer pas per solucionar aquest tema, segons la Paeria, “ha estat aconseguir l’autorització del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya per poder oferir el servei de menjador a les escoles de primària, és a dir, que els més menuts, acompanyats de les mestres, vagin a dinar i a dormir a l’escola dels grans. Aquest permís ja l’hem aconseguit”.

Ara, van afegir, “el segon pas a superar és que l’empresa que ofereix el servei de menjador de les escoles enguany canvia, i estem a l’espera de la proposta de la nova empresa per poder fer el contracte. Esperem que en els propers dies es superi aquest segon obstacle”. Per últim, van afegir que “l’Ajuntament de Lleida ha estat, des del primer moment, a la disposició de les famílies i dimecres mateix vam parlar amb alguna de les famílies afectades, que va queixar-se. Esperem resoldre-ho ben aviat”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats