Lleida
4 - 9° C (pluja)
97% 26 km/h


Pedro Sánchez anuncia mesures legals per la resolució del Parlament contra el reiEl cap de l'Executiu espanyol considera que és "inadmissible"


El cap de l'Executiu, Pedro Sánchez, ha qualificat avui com "inadmissible" la resolució votada aquesta tarda al Parlament que advoca per l'abolició de la monarquia i ha avisat que el Govern "ha d'adoptar mesures legals per a la defensa de la legalitat".

En el seu compte de Twitter, s'ha referit a la resolució dels Comuns aprovada pel Parlament amb la qual es rebutja i condemna el posicionament del Rei al "conflicte català", així com la seva "justificació de la violència" policial del 1- O, i advoca per l'abolició de la institució monàrquica, que qualifica de "caduca i antidemocràtica.

"És inadmissible la resolució votada aquesta tarda al Parlament de Catalunya que pretén rebutjar i condemnar el cap de l'Estat. Aquest Govern ha d'adoptar les mesures legals al seu abast en defensa de la legalitat, la Constitució i les institucions de l'Estat", ha escrit Sánchez .

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats