Lleida
19/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Perico Pastor exposa a la Seu les il·lustracions de tres llibres universalsLa Bíblia, La Vida de Sinuhè o El gust de la mort i el Llibre de les Bèsties.


La sala Sant Domènech de la Seu d’Urgell acull des de divendres al vespre l’exposició Il·luminacions de Perico Pastor, a la sala sant Domènec de la Seu d’Urgell. L’exposició consta d’unes 200 il·lustracions que l’artista urgellenc va crear per a les edicions de tres grans llibres: La Bíblia, La Vida de Sinuhè o El gust de la mort i el Llibre de les Bèsties.

En l’acte d’obertura d’aquesta exposició inèdita, l’artista va explicar fil per randa el procés creatiu d’aquestes il·lustracions que acompanyen els textos d’aquestes tres grans obres universals. L’obertura de la mostra Il·luminacions (la primera que s’obre a la Seu d’Urgell amb la recent represa de la normalitat) va comptar amb la presència de l’alcalde de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, el Vicealcalde urgellenc, Francesc Viaplana, i el tinent d’alcalde de Cultura de l’Ajuntament de la Seu, Carlos Guàrdia, juntament amb diversos amics del mateix Perico Pastor. L’autor, originari de la població de l’Alt Urgell, és un dels màxims exponents de les arts plàstiques d’aquest país.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats