Lleida
8/13° C (pluja)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


PIMEC veu amb ''preocupació'' la proposta d'un salari mínim catalàEl president de la patronal de pimes avisa que un augment podria fer perdre "competitivitat" a les empreses catalanes


El president de PIMEC, Josep González, ha avisat aquest dijous que veu amb "preocupació" la proposta d'un salari mínim català que planteja el Govern. En un esmorzar informatiu, González ha dit que des de la patronal de les petites i mitjanes empreses veuen "amb reserves" la proposta perquè "pot portar factors de no competitivitat". "Una cosa és apujar el salari mínim i una altra fer pujades significatives", ha dit González, que ha reclamat "seriositat" davant d'idees com les de situar el salari mínim català en 1.200 o 1.300 euros. "Fer una pujada de salari mínim a 1.300 euros és situar Catalunya en un pla de no-competitivitat respecte a d'altres regions", ha advertit.

González ha dit que no creu que la voluntat del Govern sigui col·locar "les empreses en una situació de no-competitivitat".

En aquest sentit, ha afirmat que si es tracta de millorar qüestions socials "s'ha de parlar" i promoure mesures que no només es plantegin a Catalunya "sinó a tota Espanya", de manera que les empreses catalanes no es trobin en desavantatge.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats