Lleida
4/20° C (boira i sol)
97% 26 km/hPolanco: "Agraeixo al Força Lleida aquesta oportunitat"El nou reforç de l'ICG ja està disponible per jugar contra l'Almansa


La jornada d'ahir va ser d'intensa activitat en el Força Lleida, ja que el partit d'aquesta setmana és demà, fora de casa, contra l'Almansa. El club va presentar el nou fitxatge Eddy Polanco i el president, Félix González, va renovar el conveni de col·laboració amb la Paeria.

"Agraeixo al Força Lleida aquesta oportunitat". Aquesta va ser la sincera declaració amb la qual es va presentar l'esperat fitxatge per al primer equip, després de la baixa de Mike Carey. Es tracta d'Eddy Polanco, que prové de la LEB Plata i que ja estarà disponible per jugar contra l'Almansa.

El jugador, nascut a Nova York i criat a la República Dominicana, va estar acompanyat per l'entrenador, Gustavo Aranzana, i pel vicepresident, Albert Aliaga. Aranzana va destacar les ganes d'Eddy per venir al club, comentant que sempre havia estat una de les primeres opcions. El tècnic espera que li costi poc adaptar-se després d'haver destacat a l'Arcos Albacete de la LEB Plata. Polanco, de 25 anys i 1,93 metres, s'adapta als rols d'escorta i aler, i arriba amb l'aval de ser el màxim anotador de la LEB Plata. El club no es planteja fitxar per suplir Marc Martí, lesionat.

D'altra banda, la Paeria i el Força Lleida van renovar per quatre anys el conveni de 180.000 euros fins a 2023. A més del primer equip, la base i la inclusió social tenen un pes important. Van signar Félix González, l'alcalde Pueyo i el regidor Sergio González.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats