Lleida
13-33° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Pramac Ducati reconeix el seu interès per Àlex MárquezEl lleidatà podria donar el salt a MotoGP


L'equip Pramac Ducati ha admès a la web oficial motogp.com que estan en contactes amb el mànager d'Àlex Márquez, Emili Alzamora, per a un possible salt a MotoGP la pròxima campanya amb l'escuderia satèl·lit de Ducati.

Francesco Guidotti, cap de l'equip Pramac Ducati, va confirmar la negociació. "Ens vam reunir amb Alzamora per veure si hi havia alguna possibilitat de portar a Àlex aquí. És un procediment habitual, ja que quan el mànager d'un pilot demana parlar amb nosaltres, ho fem. En qualsevol cas, tenim previstes altres reunions ", ha indicat en motogp.com.

Tot i que la prioritat de l'equip és mantenir a Jack Miller i Pecco Bagnaia, sembla que l'australià no està per la labor de seguir amb una moto oficial al box satèl·lit i vol fer el salt a l'equip oficial o canviar d'aires de cara a la propera temporada.

El dirigent italià va recalcar que s'estan armant davant una possible fuita de Miller. "Àlex no té prioritat sobre altres pilots, mentre que la nostra prioritat és mantenir la parella actual, però Jack no està d'acord amb mi perquè ell pensa en l'equip oficial de Ducati".

Recorda que "Jack no té contracte per a l'any que ve i hem de considerar altres solucions si vol anar-se'n a l'equip oficial o a un altre lloc si no podem satisfer les seves necessitats.

Necessitem tenir una visió general del mercat i d'aquells que volen passar de Moto2 a MotoGP amb tot en regla per fer-ho ".

"Ducati juga un paper important en això. És clar que Jack vol aquest lloc, però veurem si el seu lloc hi serà. Pot ser que Miller faci el sacrifici de quedar-se amb nosaltres si Ducati no allibera aquesta plaça per a ell o, potser, prefereixi un equip oficial i abandoni Ducati ", admet Guidotti.

El menor dels Márquez va conquistar a Le Mans la seva primera victòria de la temporada que li ha ficat de nou en la pomada pel títol mundial de Moto2. El de Cervera sempre ha comentat que la seva prioritat seria saltar a MotoGP amb els títols mundials de Moto3, que va conquistar el 2014, i Moto2, categoria de la qual és fix des de 2015.

També ha recalcat en diverses ocasions que no perquè el seu germà es ala referència a Honda està obligat a anar a Honda. "Jo sóc un altre pilot, no té res a veure. Si no tinc una oportunitat a Honda jo estic obert a totes les marques sempre que hi hagi un bon pack i un bon equip. Marc és Marc i Àlex és Àlex i si he d'anar amb una Ducati aniré amb una Ducati. Jo per la meva futur he d'escollir el millor ".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats