Lleida
18/32° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Presenten 27 concursos de creditors a Lleida en el que portem d’anyLa majoria corresponen al sector immobiliari i hi ha una clínica dental


De gener d’enguany fins al que portem de març s’han presentat davant el Jutjat Mercantil de Lleida un total de 27 concursos de creditors, segons va informar ahir a LA MAÑANA el jutge que està al capdavant d’aquest Jutjat, Eduardo Enrech.

En aquest sentit, Enrech va indicar que la majoria dels concursos presentats corresponen a empreses immobiliàries de la demarcació i que també hi ha el cas d’una clínica dental.

Així mateix, va informar que la tendència d’aquests primers mesos de l’any és que hi ha un clar degoteig d’expedients que entren al Jutjat.

Dels 27 concursos de creditors presentats aquest any, un total de 16 són de persones físiques i un total de 11 de persones jurídiques.

El concurs de Frulesa

En un altre ordre de coses, el dia 31 d’aquest mes el jutjat mercantil de Lleida acollirà a partir de les 12.00 una junta de creditors de l’empresa Frulesa, que es va declarar en concurs a principis d’aquest any amb un passiu de 13,3 milions d’euros. El 80% de l’import que es deu correspon a entitats financeres i la proposta de conveni de la companyia per superar la situació planteja una quitança de fins el 95%.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats