Lleida
22 / 38° C (sol)
97% 26 km/h


Primàries Lleida obre a la ciutadania la tria del seu candidat a la PaeriaLes votacions es podran fer dissabte 23 a la seu de l'ANC al carrer Acadèmia.


Aquest dissabte 23 de Febrer és fa la jornada de votació de les Primàries Lleida. Primàries Lleida forma part del moviment ciutadà que, sota el nom de Primàries Catalunya, dona veu a la ciutadania per provocar un canvi de cultura política i del sistema de partits que ha deixat de donar resposta a les demandes de la gent. Primàries Catalunya presentarà llistes independentistes a gairebé 200 municipis catalans. Les votacions a Lleida ciutat coincideixen amb una quarantena de municipis catalans, incloent-hi, entre altres, els municipis de Rosselló, Les Borges Blanques i Guissona.

A Lleida ciutat la ciutadania està convocada a escollir entre els candidats presentats, en un sistema de llistes obertes, els noms dels qui volen que encapçalin aquest projecte. El programa es debatrà a partir de la setmana vinent en assemblees obertes als inscrits. La inscripció a Lleida és a prop dels 1.200 registrats, una de les més altes de Catalunya. A tot Catalunya els inscrits són gairebé 43.000.

Per votar cal anar a la seu d’ANC Lleida, al carrer Acadèmia 16, de les 10 del matí a les 8 del vespre. Tots els habitants de Lleida estan cridats a votar. Hi ha la possibilitat d’inscriure’s com a votant prèviament a primariescatalunya.cat, o fer-ho en el mateix moment de la votació. Per votar a Lleida cal estar empadronat a la ciutat i portar el DNI.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats