Lleida
18/32° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Primeres patrulles de Mossos als pobles del Baix Segre per recordar a la ciutadania les mesures de seguretatEs tracta de controls dinàmics per la zona, malgrat que els alcaldes reclamen efectius policials per cada municipi


Els Mossos d'Esquadra han començat a patrullar pels pobles del Baix Segre amb l'objectiu de recordar a la ciutadania les mesures de seguretat, com són l'ús de mascaretes o la distància entre persones. Aquesta era una demana generalitzada dels alcaldes de la zona, que reclamaven efectius policials a cada un dels municipis per fer complir les mesures de seguretat. Tot i que Mossos no han concretat quantes patrulles s'hi han destinat, sí que han apuntat que es tracta de patrulles dinàmiques que van voltant pels diferents pobles. Aquest dimarts al matí, una parella de Mossos circulava pels carrers d'Aitona recordant als veïns que és obligatori l'ús de mascaretes i que s'han d'evitar les aglomeracions.

A banda de patrullar pels carrers dels municipis del Baix Segre, les parelles de Mossos de la Unitat de Seguretat Ciutadana també entren als comerços i patrullen per les finques agrícoles. Fins ara, els Mossos no han detectat cap problemàtica i apunten que majoritàriament la població compleix les mesures de seguretat.

El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha detallat que els Mossos d'Esquadra estan treballant amb tres estratègies diferenciades al Baix Segre. "Es fan controls fixes, controls dinàmics i patrullatges, sobretot en aquelles poblacions en què no hi ha Policia Local", ha assenyalat. 

Buch n'ha parlat en la presentació dels nous vehicles dels Bombers de la Generalitat, que s'ha dut a terme a Montmeló. El conseller ha dit que es va posar en pràctica dilluns mateix i ha recordat que el dispositiu "s'està modulant i va canviant" per afrontar les diferents realitats. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats