Lleida
3/20° C (sol i núvols)
97% 26 km/hPueyo defensa que Lleida "no pot perdre una oportunitat històrica" per donar una seu definitiva al Museu MoreraAssegura que la Paeria treballa per construir-lo "amb el projecte i en ell lloc previst", tot i qüestionar si l'antiga Audiència era la millor ubicació


L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha explicat aquest dijous que el govern de la Paeria està treballant perquè es puguin reprendre les obres de construcció del nou Museu Morera i que l'objectiu és "fer-lo amb el projecte i en el lloc on estava previst", malgrat qüestionar si l'antiga Audiència era la millor ubicació.

En aquest sentit, ha defensat que Lleida "no pot perdre una oportunitat que és històrica d'un museu que fa 100 anys que busca seu". Pueyo ha reiterat la "motxilla" que ha heretat l'actual govern de la Paeria després de gairebé 40 anys de governs socialistes, especialment pel que fa al deute municipal i a temes com ara el Morera. Altrament, ha posat en valor l'experiència a nivell de país que suposa un govern com el de la Paeria integrat per ERC, JxCat i el Comú de Lleida.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats