Lleida
8/22° C (boira)
97% 26 km/hPueyo ‘fitxa’ l'exregidora Montse Bergés per a l'àrea de coordinacióJunts incorpora Gemma Caballol


El cartipàs aprovat el dilluns 1 de juliol especifica que el gabinet d'alcaldia tindrà tres assessors tècnics especials de coordinació les funcions s'especificaran en el decret de nomenament dels tres càrrecs. Segons ha explicat Bergés, es tracta d'un lloc de suport a alcaldia per coordinar les polítiques municipals que es realitzin en els diferents àmbits de la corporació municipal i entre els tres partits que formen part del govern de la Paeria.

Montse Bergés va ser responsable de Comerç, Consum i Turisme en el mandat en què el republicà Xavier Sáez va ocupar la primera tinença d'alcaldia en virtut del pacte tripartit entre el PSC, ERC i ICV. Biòloga de professió, Bergés també va ser candidata a l'alcaldia per ERC a les eleccions de 2011 i en el mandat anterior va exercir de portaveu de l'oposició.

Pel que fa a Gemma Caballol, va ser la cap de campanya de Toni Postius en les passades eleccions municipals mentre que en la passada legislatura va formar part de l'equip del grup municipal del PDeCAT.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats