Lleida
1/11° C (sol)
97% 26 km/hPueyo no aclareix el futur de les obres del nou Museu MoreraEls treballs a l'antiga Audiència a Rambla Ferran continuen paralitzats


L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, no va aclarir ahir ni l'estat ni les negociacions que s'estan duent a terme per reprendre les obres d'habilitació del futur Museu Morera a la Rambla Ferran.

El paer en cap es va limitar a comentar que "en breu oferirem una resposta sobre la continuació del projecte del nou equipament museístic" i va afegir que "per primera vegada cinc administracions -la Unió Europea, l'Estat, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Lleida i la Paeria- estan alineades perquè el museu pugui ser una realitat el més aviat possible".

Pueyo va recordar que en les pròximes setmanes es negociarà el pressupost municipal per a l'any 2020, deixant entreveure que s'inclourà una important partida pressupostària per al futur Museu d'Art de Lleida. L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, va realitzar aquestes declaracions durant la visita que va dur a terme a l'edifici Casino on va saludar els treballadors i les treballadores del Museu d'Art Jaume Morera, de la regidoria de Promoció Econòmica i Turisme i de la Sindicatura de Greuges i va conèixer de prop els projectes que estan desenvolupant els diferents serveis municipals. Les obres del futur Museu Morera estan paralitzades des del dimecres de la passada setmana.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats