Lleida
6/12° C (pluja)
97% 26 km/h

11 desembre 2019


Puigneró diu que la tecnologia serà l’antídot de la despoblacióLa 22a Fira de l’Oli Verd de Maials arrenca amb un gran èxit


La darrera edició de la Fira de l’Oli Verd de Maials espera comptar amb un total de 10.000 o 12.000 visitants durant aquest cap de setmana. Al voltant de 100 expositors componen aquesta darrera edició de la fira i ofereixen diverses activitats per a tota la família. Així, els assistents poden comptar amb jornades tècniques, visites guiades i diferents tastos d’oli, vi i, fins i tot, licors.

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, Jordi Puigneró va visitar ahir Maials per a inaugurar la 22a edició de la Fira de l’Oli Verd de Maials. Puigneró va assegurar que les noves tecnologies seran l’antídot contra el despoblament que estan patint els pobles. “Treballar amb el 5G al camp o comptar amb fibra òptica arreu del municipi serà la forma perquè la gent no marxi del territori”, va assegurar el conseller. D’altra banda, va remarcar la importància d’aquest tipus de fires de proximitat, que aconsegueixen “connectar amb el passat i el present”. En aquest sentit, va assegurar que “no s’ha de deixar de pensar en el futur i preparar el territori amb noves infraestructures, com és la fibra òptica”, va dir, “que ajudarà que els joves i les empreses puguin desenvolupar la seva tasca gràcies a aquestes infraestructures”, va afegir. Així, Puigneró va voler remarcar el compromís de la Generalitat en treballar per aconseguir aquestes noves infraestructures tecnològiques arreu del municipi, com és la fibra òptica o la possibilitat de treballar amb el 5G al camp. Per la seva banda, l’alcalde de Maials, David Masot, va agrair la visita del conseller i va remarcar la importància d’aquesta fira per “revitalitzar el territori i la cooperativa del poble”. Masot va assegurar que s’espera una bona participació en aquesta darrera edició, prop d’unes 10.000 o 12.000 persones, ja que és “una fira consolidada” i gràcies a les diferents activitats que es poden dur a terme. Puigneró va ser l’encarregat de tallar la cinta inaugural i donar el tret de sortida a un cap de setmana on l’oli serà el gran protagonista.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: