Lleida
20/30° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Queixes a la Bordeta per uns contenidors que estan situats a prop de les finestres d’uns pisosTambé s’alerta que les herbes d’un solar cobreixen part de les voreres


Veïns del carrer del Sifó, a la Bordeta, van denunciar que fa dies que es van traslladar de lloc uns contenidors que hi havia en el vial, atès que si els tornaven a cremar hi havia perill que es provoqués força mal als immobles del davant.

Després d’un primer canvi d’ubicació, ara s’han col·locat davant d’un bloc, molt a prop de les finestres de la planta baixa, un fet que provoca males olors als veïns i la proliferació d’insectes i rates, amb el conseqüent perill d’infeccions. L’Associació de Veïns de la Bordeta ja va notificar la situació a la Paeria fa més d’una setmana, però davant que res no ha canviat, no descarta denunciar la manca de salubritat.

D’altra banda, l’Assemblea de la Bordeta va sol·licitar a la Paeria que exigeixi a l’empresa propietària d’un solar situat en la confluència dels carrers Palauet i Àger que netegi el terreny que, a causa d’aquesta primavera plujosa i l’estat d’alarma sanitària que ha impedit el manteniment, està ple d’herbes, que, fins i tot envaeixen les voreres. També van denunciar que la situació es repe-teix en un solar del carrer Almeria, en direcció Magraners.

A més, l’assemblea veïnal va lamentar la poca efectivitat del consell de barri de la Bordeta (la pròxima reunió tindrà lloc el 9 de juny), ja que va assegurar que no s’ha vist cap actuació a la zona de les més de 50 propostes que es van fer al consell. No obstant això, donen un marge als responsables municipals perquè en les pròximes setmanes es tirin endavant els projectes més fàcils i econòmics per executar, per tal que els veïns no es desanimim i deixin de prendre part en aquest òrgan de participació ciutadana.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats