Lleida
17-32° C (sol)
97% 26 km/h


Queixes dels veïns pel canvi d'ubicació de les firetes de PardinyesLes atraccions es traslladen al carrer Anastasi Pinós


Alguns veïns del barri de Pardinyes ja es van queixar ahir pel canvi d'ubicació de les firetes durant la Festa Major que se celebra de l'1 al 4 d'agost. Segons va confirmar el president de l'Organització de Veïns de Pardinyes (Orvepard), Rafa Fernández, el recinte de les atraccions aquest any estarà situat al carrer Anastasi Pinós, i no a la Rambla de Pardinyes com va indicar el diumenge i va publicar aquest diari.

Segons va explicar Fernández hi va haver una reunió d'última hora en la qual es va acordar el trasllat de les firetes perquè els firaires no estaven d'acord amb la ubicació que els havien proposat, que era a la mateixa Rambla de Pardinyes com els altres anys però en un pàrquing de terra de cotxes situat davant d'una entitat bancària. Segons Fernández, els firaires van al·legar que la nova ubicació "no els anava bé" per algunes atraccions, és per això que es va decidir tornar a buscar una nova ubicació, que serà al carrer Anastasi Pinós. "Antigament les atraccions ja agafaven un tros d'aquest carrer", va assegurar Fernández, però la mesura no ha agradat a alguns veïns de la zona que han mostrat el seu malestar pel trasllat.

L'antiga ubicació dels firaires també provocava problemes als camions que havien de proveir a un supermercat del barri.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats