Lleida
4/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/hQueixes pels bassals i el fang al pàrquing de Parc de les ArtsEls veïns van rebutjar l'arranjament de l'aparcament fa només una setmana


Veïns i usuaris de l'aparcament de l'Parc de les Arts, en Alcalde Pujol, es van queixar ahir del seu mal estat, sobretot perquè amb la pluja es va omplir de tolls i fang. Es dóna la circumstància que a finals de novembre la Paeria va iniciar una sèrie de reformes a l'aparcament, però quan va intentar posar graveta per arreglar els sots l'associació de veïns de Joc de la Bola es va oposar i l'Ajuntament va optar per utilitzar el material ( restes de l'asfalt de la Rambla de Ferran) per condicionar un aparcament provisional a Balàfia.

L'associació de veïns, que reivindica la urbanització definitiva de l'Parc de les Arts a la zona, no vol pegats per mantenir un aparcament que els molesta. No obstant això, els usuaris i, alguns veïns, opinen que la reforma de l'espai va per llarg i que, per tant, s'hauria de condicionar l'aparcament, que presenta un estat lamentable. A més, ahir, amb la pluja i amb la celebració de l'mercat de Camp d'Esport, la zona d'Alcalde Pujol va esdevenir un caos. Els conductors que van usar l'aparcament van embrutar el cotxe de fang, així com el seu calçat. I molts que no ho van fer van aparcar al carrer en doble fila i van provocar retencions i caos en el trànsit. Els carrers limítrofs també van quedar plenes de fang.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats