Lleida
6/21° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Quim Fontané encapçala la selecció espanyola per SortL'actual campió competirà al Mundial


El Campionat del Món de caiac freestyle es disputa del 29 juny al 6 de juliol al riu Noguera Pallaresa (Lleida).

El català Quim Fontané, actual Campió del Món de caiac freestyle, encapçala la selecció espanyola de 17 palistes que competiran en el Campionat del Món de caiac freestyle, del 29 de juny al 6 de juliol a Sort (Lleida).

La llista va ser facilitada per l'equip tècnic d'estil lliure de la Reial Federació Espanyola Piragüisme a proposta del seleccionador Oriol Colomé i després de la celebració de les dues Copes d'Espanya d'estil lliure disputades a Sort i Salt. Del 17 al 23 de juny la selecció espanyola realitzarà l'última concentració a Sort abans de la setmana prèvia als entrenaments oficials que se celebraran del 23 al 29 de juny. El gruix de la selecció participa en la modalitat reina de K1. Només Adrià Bosch ho fa també en OC i OC1. El seleccionador Oriol Colomé participa a la minoritària especialitat de Squirt amb la qual comença el Mundial de Sort, el 29 de juny.

La selecció es nodreix dels dos clubs més actius. El Caiac Sort i el Club Piragüisme Salt-Ter, amb 8 i 7 palistes respectivament. El Club Piragüisme Pamplona i l'Associació Esportiva Pallars aporten un palista. La cita acull totes les especialitats de l'estil lliure. C1 -canoa tancada- i OC1 -canoa oberta- caiac K1 i Squirt. Els seleccionats sènior són Joaquim Fontané (Salt-Ter), Otger Soler (Salt-Ter), Ander de Miguel (CP Pamplona), Adria Ovando (Caiac Sort), Adria Bosch (Salt-Ter) Ian Salvat (Kayak-Sort) Núria Fontané (Salt-Ter), Kira Carreto club (Kayak-Sort), Mireia Serres (Salt-Ter), Jurdana Ergüin (AE Pallars).

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats