Lleida
7/11° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Raúl González: “Tinc moltes ganes de marcar gols amb l'equip”“Em sento més còmode de 9 però puc posar-me en qualsevol banda"


El davanter Raúl González va ser presentat ahir davant els mitjans de comunicació. L'alacantí va assegurar mostrar-se cada vegada més fort en aquesta pretemporada i va prometre estar al 100% en començar la lliga. González s'assegui com amb l'equip i va explicar que la seva adaptació està sent magnífica gràcies a la predisposició de l'equip.

El nou davanter de l'equip de Terra Ferma es defineix com a treballador d'equip i amb un bon nivell tècnic. González no vol arriscar-se a marcar-se una xifra de gols per a la pròxima temporada. “Jo em marco xifres personals però no m'agrada dir quants gols faré”, explicava el jugador. “Tinc moltes ganes de marcar gols, que és el que se li demana a un davanter. No estic mal de cara el gol”, va afegir.

Raúl González va explicar que pot jugar on digui Molo sense cap problema, encara que se sent més còmode de davanter centre. “Em sento més còmode de 9 però puc posar-me en qualsevol banda, o de punta, no tinc problemes”, va assegurar l'alacantí. González, que portarà el dorsal número 11, espera ajudar l'equip i créixer com a jugador.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats