Lleida
18/32° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Reobren les sales de lectura de la Biblioteca Pública de Tàrrega amb el 50% de l’aforamentEls primers usuaris ja han utilitzat l’equipament aquest dijous al matí


Aquest dijous 9 de juliol a les 9 del matí, la Biblioteca Pública de Tàrrega - Germanes Güell ha tornat a obrir les sales de lectura, sala infantil i àrees d’ordinadors després de tres mesos i mig tancades per la pandèmia de la Covid-19. Els primers usuaris ja han fet ús de l’equipament seguint les mesures que dicta el pla sectorial d'activitats de biblioteques per poder complir tots els protocols d’higiene i seguretat establerts.

L’aforament de les sales de lectura i de la sala infantil ha passat a ser del 50% per mantenir la distància de metre i mig de seguretat entre usuaris a cada taula i és obligatori l’ús de la mascareta. A més, cal concertar cita prèvia i una vegada els usuaris hagin consultat un volum, l’han de deixar a la taula perquè el personal de l’equipament segueixi el protocol de quarantena i el reservi durant 48 hores. Un procediment que també se segueix en el préstec de llibres i DVD.

L’espai habilitat per a la consulta en ordinadors també s’ha posat en marxa i, en aquest cas, ha passat de disposar quatre ordinadors a dos per poder mantenir la distància de seguretat.

Cal recordar que la Biblioteca Pública de Tàrrega - Germanes Güell va començar el retorn a una certa normalitat el passat 1 de juny amb el restabliment del servei de préstec i devolució de documents de forma presencial.

 

Els horaris d’estiu de la Biblioteca Pública de Tàrrega - Germanes Güell són els següents:

  • Dilluns, de 9 a 14h.
  • Dimarts, de 15:30 a 20h.
  • Dimecres, de 9 a 14h.
  • Dijous, de 9h a 14h. i de 15:30 a 20h.
  • Divendres, de 9h a 14h.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats