Lleida
20/36° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Reprenen les obres de millora de la xarxa d’aigua al carrer BonaireS’actua en dues fases en el tram situat entre els carrers Sant Martí i Onofre Cerveró i està previst que les obres tinguin una durada de deu setmanes


L’Ajuntament de Lleida ha reprès les obres de renovació de la xarxa d’aigua potable del carrer Bonaire, que s’havien iniciat just abans de la declaració de l’estat d’alarma per l’emergència sanitària de la Covid-19 i que es van haver d’interrompre.

Els treballs abasten el tram del carrer Bonaire situat entre els carrers Sant Martí i Onofre Cerveró i es duen a terme en dues fases: la primera entre Sant Martí i Teuleries i la segona de Teuleries a Onofre Cerveró. Consisteixen en la substitució de 100 metres lineals de canonada de fibrociment de 60 mm de diàmetre per una nova canonada de polietilè d’alta densitat de 90 mm. També inclouran la renovació de 8 escomeses domiciliàries i de tot el paviment de la vorera, que suposa uns 200 metres quadrats.

Les obres s’executen en el marc del Pla d’Inversions del Contracte de Concessió del servei d’aigua i clavegueram que duu a terme l’empresa FCC-Aqualia amb un pressupost de 57.929,74 euros i està previst que tinguin una durada de deu setmanes.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats