Lleida
3/17° C (sol)
97% 26 km/hRull surt 12 hores de presó per acompanyar el seu fill en una operacióL'exconseller ha tornat a Lledoners després de poder veure el seu fill abans i després de la intervenció quirúrgica.


L'exconseller de Territori Josep Rull ha sortit aquest dimarts durant unes dotze hores de la presó de Lledoners (Barcelona), on roman a l'espera de la sentència del Tribunal Suprem després del judici la cúpula del Procés, per acompanyar el seu fill en una operació.

Com estava previst, després del permís extraordinari que li va concedir el Tribunal Suprem, l'exconseller ha sortit cap a les 05.30 hores del centre penitenciari, a Sant Joan de Vilatorrada (Barcelona), per dirigir-sota custòdia policial al centre hospitalari de la Vall d'Hebron de Barcelona, on avui operaven al seu fill, en una intervenció que, segons el seu entorn, no és greu.

Segons fonts penitenciàries, l'exconseller ha tornat al centre penitenciari a les 18.05 hores, després de poder veure el seu fill abans i després de la intervenció quirúrgica.

El Suprem va atendre, en una resolució del passat 11 de juliol, la sol·licitud d'Rull i li va autoritzar a una sortida amb permís extraordinari per acompanyar el seu fill a l'hospital, d'acord amb els informes favorables de la Junta de Tractament del Centre Penitenciari de Lledoners i de la Fiscalia.

Rull ja havia sortit prèviament dues vegades de Lledoners per assistir a les proves diagnòstiques al seu fill, a qui els doctors van programar la seva operació per a aquest dimarts.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats