Lleida
3/12° C (boira i sol)
97% 26 km/h

10 desembre 2019


Sánchez dona per trencades les negociacions amb Iglesias i l’acusa de convocar la consulta per justificar el “no”El líder del PSOE assegura que li va oferir l’entrada de ministres de perfil tècnic de l’entorn de Podem i aquest ho va rebutjar


El president del govern espanyol en funcions i líder del PSOE, Pedro Sánchez, ha donat per trencades les negociacions amb el líder de Podem, Pablo Iglesias després que aquest convoqués una consulta a les seves bases que –segons Sánchez- és “una mascarada” per “justificar per segona vegada” un “no” a la investidura. Sánchez ha recordat que després del mes de juliol “la seva candidatura decau” i ha assegurat que “les ofertes que li he fet a Iglesias” van caducar el divendres quan aquest va convocar la consulta. Segons el president en funcions, durant la seva conversa telefònica del passat dijous va oferir a Iglesias l’entrada de ministres de perfil tècnic de l’entorn de Podem, però aquest ho va rebutjar.

Sánchez ha insistit a tancar la porta a l’entrada del propi Iglesias en aquest executiu adduint a la “cohesió” necessària aquesta legislatura per afrontar qüestions com la de Catalunya.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: