Lleida
3/14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Sánchez preveu impugnar la proposta d’il·legalitzar partitsL’Assemblea de Madrid va plantejar aquesta polèmica iniciativa política


El candidat del PSOE a la Presidència de Govern, Pedro Sánchez, va cridar ahir a un “últim esforç de mobilització” per “recuperar detrs socials, laborals i polítics que la ultradreta posa en qüestió”.

En un acte en el complex esportiu de Espartales, previ al gran míting de Barcelona, Sánchez va justificar l’acte a la ciutat comtal en la necessitat de “reivindicar que Catalunya no és només una, és també la que representen els socialistes, la d’aquells que no es resignen a ser estrangers al seu poble i no volen ser apartats ni enfosquits per l’independentisme”. El candidat socialista també es va referir a la proposta de Vox a l’Assemblea de Madrid, amb el vot de PP i Cs, per il·legalitzar els partits independentistes, i va advertir que aquesta “involució dels drets, conseqüència de l’aliança de la ultradreta a Madrid”, és la que, en definitiva, volen exportar a Espanya. Sánchez va dir que se sent profundament “orgullós” del Partit Socialista de Madrid i convençut que si el PSOE va guanyar a l’abril i maig “també el 10 de novembre serà la primera força”. Com també ve fent en els últims mítings, el candidat socialista va carregar contra “la dreta” xenòfoba, que vol il·legalitzar l’avortament i als partits que no pensen com ells. Sánchez va posar en valor el projecte del PSOE que vol un Govern “progressista, estable i coherent, que és el que necessita Espanya els pròxims quatre anys”. Per això, Sánchez es va dirigir al votant indecís i li va dir que si vol “estabilitat, un govern fort i progressista que freni a la dreta, aquesta és casa seva, el PSOE”. “Espanya és una cruïlla i el 10N podem resoldre-la amb un gest, anar a un col·legi electoral i votar, així se solucionaran moltes coses”, va asseverar.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats