Lleida
21 / 41° C (sol)
97% 26 km/h


Saúl Craviotto guanya el Premio Deportista del Año en EspañaEl piragüista de Lleida s'alça amb la IIa edició d'aquest guardó


Saül Craviotto s'alça amb la II edició del Premi Esportista de l'Any a Espanya, després de ser l'opció més votada pels lectors de Olympo Esportiu durant les dues setmanes de votacions.

El piragüista de Lleida ha superat en la votació els nedadors Mireia Belmonte, Teresa Perales i Israel Oliver, així com a la de Huelva Carolina Marín -de qui pren el testimoni d'aquest galardón-. Aquests cinc esportistes van ser els proposats pel jurat de Olympo Esportiu, que va tenir en compte el pes de Rio 2016 per a aquestes nominacions.

Posteriorment, va ser el públic qui va atorgar el 66% dels seus vots a Craviotto. L'argument no és altre que aquest inoblidable doblet olímpic conquistat al Brasil; un bronze individual i un or al costat de Cristian Toro que el situa com l'esportista en actiu amb més metalls olímpics d'Espanya (4).

Craviotto va capgirar les enquestes en els últims dies, ja que fins a aquest moment tot semblava indicar que la guanyadora havia de ser Mireia Belmonte, qui finalment s'ha quedat en segona posició amb el 24% dels vots. Tanca el podi Carolina Marín, guanyadora de la passada edició d'aquest premi.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats