Lleida
19/34° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


S’esfondra la paret d’una casa a Vilanova de Segrià on vivien set temporersNo hi va haver danys personals i els afectats van trobar una nova ubicació gràcies a la col·laboració veïnal


La paret d’una casa, situada al carrer Balmes número 10 del municipi de Vilanova de Segrià, es va esfondrar ahir sense haver de lamentar danys personals. A l’immoble hi vivien set persones temporeres, que ràpidament, i gràcies a la col·laboració veïnal, van trobar un altre pis on allotjar-se.

Els fets van ocórrer a les 3.31 hores de la matinada del dijous al divendres i segons va explicar l’alcalde del municipi, Jordi Figuerol, “la ràpida col·laboració d’un pagès” va permetre a les set persones temporeres accedir a una nova ubicació. Figuerol va afirmar que la casa en la qual es va produir l’esfondrament es trobava en “bones condicions” i que no es van haver de lamentar danys personals. A més va remarcar que tots els temporers que han accedit al nou immoble disposen d’unes bones condicions d’higiene, amb roba i un espai on poder pernoctar amb totes les mesures de seguretat.

Tot i la problemàtica que s’està vivint amb les persones treballadores a la campanya de la fruita, moltes d’elles dormint als carrers i sense tenir la seva situació regularitzada i, per tant sense poder tenir la possibilitat de treballar, l’alcalde de Vilanova de Segrià va voler deixar clar que la situació dels afectats està sota control. Des dels Bombers de la Generalitat van explicar que el sinistre es va produir després de cedir una paret lateral de l’immoble i ràpidament es va activar el protocol corresponent per retirar del pis les persones afectades.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats