Lleida
15/27° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Sílvia Fernàndez diu que “prioritzarà” les persones com a nova alcaldessa d’AgramuntPren possessió gràcies als nou vots a favor dels regidors d’Acord d’Esquerra, grup municipal del qual forma part, i 4 abstencions dels regidors de Junts per Agramunt.


Sílvia Fernàndez és la nova alcaldessa d’Agramunt després de la sessió extraordinària d’ahir al vespre per la presa de possessió del nou alcalde desprès que el passat 20 de març, Bernat Solé, renunciés a l’alcaldia per ser nomenat conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat.

Fernández va ser nomenada alcaldessa d’Agramunt gràcies als nou vots a favor dels regidors d’Acord d’Esquerra, grup municipal del qual forma part, i 4 abstencions dels regidors de Junts per Agramunt. Durant la sessió d’investidura, que es va fer al Casal Agramuntí per poder guardar les distàncies de seguretat, Sílvia Fernàndez va assumir el repte de ser alcaldessa conjuntament amb els seus companys “amb humilitat i humanitat, empatia i diàleg i molta responsabilitat i respecte”.

La nova alcaldessa va explicar que afronta aquesta etapa “amb molta il·lusió per treba-llar per Agramunt, el poble que m’ha vist néixer i créixer. I amb el convenciment que ara més que mai cal prioritzar les persones i saber acompanyar-les. Vinc del món del serves socials i mai perdre de vista d’on vinc, i això estic segura que em permetrà fer una bona política i prendre el pols i la consciència de les dificultats i complexitats de les persones”. El ple d’elecció de Sílvia Fernández com a alcaldessa es va celebrar de forma mixta. Nou regidors dels tretze que formen el consistori agramuntí van assistir al ple al ple de forma presencial i la resta de regidors ho van seguir telemàticament des de casa. La part del ple de forma presencial es va fer a la sala del Teatre Casal Agramuntí per garantir les distàncies.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats