Lleida
1 / 7° C (núvols)
97% 26 km/h


Solsona programarà aquest estiu més actuacions musicals que mai amb 45 concertsAlgunes de les novetats del programa 'Solsona dona la nota' són l'ampliació de l'AIMS Festival i els set concerts de l'Associació del Mètode Suzuki


Solsona programarà aquest estiu un total de 45 actuacions musicals en el marc de la setzena edició del programa 'Solsona dona la nota'. Segons ha detallat aquest dimecres la regidora de Cultura, Sara Alarcón, es tracta d'un rècord d'actuacions i ha destacat, sobretot, l'esforç que s'ha fet per "apropar i democratitzar la cultura a tothom".

En aquest sentit, Alarcón ha dit que tres quartes parts de les actuacions seran gratuïtes i ha valorat la diversitat de gèneres musicals de les actuacions. Entre les novetats d'enguany hi ha l'ampliació de les activitats i concerts que oferirà l'Acadèmia Internacional de Música de Solsona (AIMS), així com també l'increment del nombre d'actuacions musicals de l'Associació Mètode Suzuki i del 37è Cicle de concerts d'estiu.

La retransmissió de l'òpera de Puccini 'Manon Lescaut' a través de la iniciativa Òpera a la Fresca; els vuit concerts de les Revetlles d'estiu o les actuacions del cap de setmana jove són algunes de les propostes que completen el programa de la setzena edició de 'Solsona dona la nota', que s'ha presentat aquest dimecres a l'Ajuntament de Solsona.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats