Lleida
5/13° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Multat a Balàfia per circular amb un patinet elèctric a 45 km/hTambé sorprenen un menor d'11 anys circulant amb un patinet elèctric a Lleida tot i no poder-ho fer fins als 16


La Guàrdia Urbana de Lleida va denunciar a dues persones per circular a alta velocitat amb un vehicle tipus patinet elèctric amb seient a l'avinguda de Balmes i a Balàfia.

Els agents van aturar als vehicles, van identificar als conductors i van comprovar que aquest vehicle era un ciclomotor que desenvolupa una velocitat de fins a 35 i 45 km / h, respectivament. Atès que aquest mitjà de transport personal necessita permís de conducció de la classe AM, matrícula i segur per poder circular i en aquest cas els conductors no els tenien, els agents els van denunciar.

D'altra banda, a l'avinguda de Pla d'Urgell una patrulla va observar el passat 19 de febrer un nen que circulava amb un patinet elèctric. Els agents van aturar a el menor, de 11 anys, i poc després es va presentar al lloc el seu pare, a qui es va informar de la prohibició de circular amb un patinet elèctric per als menors de 16 anys que estableix l'ordenança municipal de trànsit i van efectuar la denúncia corresponent. La Guàrdia Urbana recorda que és important conèixer l'ordenança municipal i assessorar-se abans de comprar un patinet elèctric o vehicle de mobilitat personal. El comprador ha de saber la potència de el vehicle i la seva velocitat màxima, i poder diferenciar entre un patinet (amb una velocitat màxima de 25 km / h) i un ciclomotor.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats