Lleida
6/9° C (pluja)
97% 26 km/hSoses preveu contractar una mestra per l’escola bressol amb els diners estalviats dels sousL’alcaldessa reduirà un 28% les despeses en personal


L’Ajuntament de Soses preveu contractar una altra mestra per l’escola bressol del municipi gràcies a la reducció en despeses de personal i sous prevista en el nou cartipàs.

Sandra Marco, alcaldessa de Soses, explica que el nou equip de govern reduirà en un 28% les despeses en el nou cartipàs, comparades amb les despeses de l’anterior equip de govern. 

“La passada legislatura, el cartipàs pujava a 71.345 euros anuals. Nosaltres l’hem reduït a 51.326 euros anuals, és a dir, un estalvi de més de 20.000 euros”, descriu l’alcaldessa.

Marco va subratllar que aquests diners que s’estalvien es destinaran a contractar una nova mestra per a l’escola bressol. “Temps enrere ja hi era, però l’anterior equip de govern va decidir prescindir dels seus serveis. Nosaltres creiem molt necessari tornar a incorporar una mestra més, tant els pares com l’equip directiu de l’escola així ho han manifestat i per tant, durant el mes d’agost obrirem el concurs per poder dur a terme aquesta incorporació”, apunta l’alcaldessa.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats