Lleida
2/15° C (boira i sol)
97% 26 km/hTàrrega dedicarà el setè festival ‘Embarra’t’ a analitzar i explorar els efectes del poderRepeteix escenari al Museu Trepat i se celebrarà els dies 29 i 30 de maig


La capital de l’Urgell celebrarà els dies 29 i 30 de maig la setena edició de festival de creació contemporània ‘Embarra’t’, certamen que difon l’art més avançat i radical.

La Gran Màquina VII, l’exposició col·lectiva que representa l’activitat central del festival centrarà enguany els seus objectius a analitzar i explorar el concepte de poder. En aquest sentit, l’organització proposa als artistes participants que “indaguin i reflexionin sobre els camps polisèmics del poder i com influeixen, afecten i modifiquen els hàbits i el pensament individual i col·lectiu”.

Des que es va crear el festival ara fa sis anys, el certament ha vist passar més de 140 creadors emergents de tot el món i es caracteritza per la singularitat de la seva proposta: combinar la radicalitat dels joves artistes amb el patrimoni industrial arquitectònic de Cal Trepat. L’Embarra’t ja ha obert la convocatòria internacional a la qual poden presentar-se artistes de qualsevol disciplina i nacionalitat.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats