Lleida
14/29° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Tàrrega obre el Grand Tour, que recorre tot Catalunya maridant poesia amb cuinaDavid Ymbernon inaugura el certamen dissabte amb una doble sessió a la Plaça dels Comediants


Tàrrega acollirà dissabte el tret de sortida de la primera etapa del Grand Tour, un projecte que es realitza per tot Catalunya i que té l’art com a eix vertebrador.

La proposta inaugural anirà a càrrec de l’artista David Ymbernon amb la performance Poesia visual culinària a la Plaça dels Comediants de la capital de l’Urgell amb una doble sessió: a les nou i a les onze de la nit. A través d’ingredients culinaris, Ymbernon iniciarà un procés transgressor carregat de sorpreses i reflexions dirigides a l’espectador. Destacar que només queden places per a la segona sessió de l’espectacle que s’han de reservar prèviament al telèfon 973 31 07 31 o a través de la pàgina web www.culturatarrega.cat.

El Grand Tour és una ruta a peu que es realitza per tot el territori català amb l’art. L’edició d’enguany, la sisena, consta d’un total de 23 etapes (d’entre 15 i 23 quilòmetres) que culminen amb una actuació artística al final de cada recorregut. El diumenge a les vuit del matí, els participants iniciaran l’etapa des de Tàrrega fins a Penelles després d’un recorregut d’uns 23 quilòmetres i gaudiran de la celebració del Gar Gar Festival, que se celebra durant tot l’agost a aquesta població de la Noguera. El Grand Tour, que està obert a tothom, recorrerà diversos indrets de la província de Lleida fins a finalitzar el recorregut el diumenge 30 d’agost al municipi de Farrera, al Pallars Sobirà.

La programació cultural a Tàrrega aquesta setmana serà molt activa amb un ampli ventall d’actuacions per a tots els gustos. Dijous a les 21.00 hores al Càmping Municipal tindrà lloc la primera sessió del Km Cultural del mes d’agost amb del grup de versions Talkual i el blues del targarí Edu Escaño amb el maridatge gastronòmic de la Cerveseria Mastoll. Divendres es podrà gaudir d’una cantada d’havaneres amb el grup Boira (22.00 hores) mentre que diumenge hi haurà una audició de sardanes amb la Cobla Tàrrega (20.00 hores).

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats