Lleida
13-26° C (pluja)
97% 26 km/h


Torra: "Condemnem qualsevol atac que s'hagi pogut fer a qualsevol reporter"Iceta demana als partits un compromís perquè els periodistes puguin fer la seva feina després de la protesta del Col·lectiu Ciutadella


El president de la Generalitat, Quim Torra, ha condemnat "qualsevol atac que s'hagi pogut fer a qualsevol reporter que estigui fent el seu exercici periodístic". Així ho ha manifestat en la sessió de control després de la protesta d'aquest matí del Col·lectiu Ciutadella, en què periodistes s'ha assegut al terra del passadís de la cambra catalana per reclamar "pedagogia" i "més contundència" en la condemna d'agressions a la premsa. El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha estat el primer en referir-se a la qüestió dins de l'hemicicle per demanar un "compromís" dels partits per tal que els professionals puguin desenvolupar la seva feina "amb "plenitud i sense por per la seva integritat física".

El president del grup de Cs, Carlos Carrizosa, ha fet referència a la protesta dels periodistes per atacar el president de la Generalitat.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats