Lleida
18/32° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Torregrossa s’indigna pel vet de Juneda a vuit infants en unes estades esportives“És un tracte injust i totalment discriminatori”


L’alcalde de Torregrossa Josep Maria Puig va mostrar la seva indignació pel fet que l’Ajuntament de Juneda ha vetat la participació de vuit nens i nenes del Pla d’Urgell en les estades esportives setmanals de futbol organitzades per l’EF Intercomarcal, argumentant l’increment de contagis a Torregrossa. Puig considera que si l’entitat considerava que no es podria garantir la seguretat dels inscrits s’havia de suspendre el campus i no impedir la participació dels infants torregrossins. Puig insisteix que el seguiment de les nenes i nens s’havia haver fet des de l’entitat en el moment de les inscripcions.

L’Ajuntament va fer un comunicat en què deia que “la Regidoria d’Esports i tot l’equip de govern de l’Ajuntament de Torregrossa volem fer ressò d’aquest tracte per part de EF Intercomarcal i de l’Ajuntament de Juneda com injust, totalment discriminatori i amb prejudici sobre la nostra canalla”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats