Lleida
2/18° C (sol i núvols)
97% 26 km/hTres motoristes ferits, un d’ells crític, en un xoc a Coll de NargóEl de més gravetat va ser portat a la Vall d’Hebron


Tres motoristes van resultar ahir ferits després d’un xoc a la C-1Tres motoristes van resultar ahir ferits després d’un xoc a la C-14 a Coll de Nargó (Alt Urgell). Una de les persones va resultar ferida crítica i va ser traslladat en helicòpter a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, mentre que els altres dos conductors, un greu i l’altre de menys gravetat, van ser evacuats a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida en helicòpter i a l’Hospital de la Seu d’Urgell en ambulància, respectivament. 

L’accident va ser a les 10.47 hores, al quilòmetre 157 de la C-14. En un inici es va tallar la carretera en els dos sentits, el que va provocar uns 9,5 quilòmetres de retenció, fins que a les 13.25 hores s’ha reobert la via. En aquest sentit, cal indicar que es van desplaçar al lloc del sinistre un total de dos helicòpters i dues ambulàncies del SEM, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres patrulles dels Mossos d’Esquadra.4 a Coll de Nargó (Alt Urgell). 

Una de les persones va resultar ferida crítica i va ser traslladat en helicòpter a l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, mentre que els altres dos conductors, un greu i l’altre de menys gravetat, van ser evacuats a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida en helicòpter i a l’Hospital de la Seu d’Urgell en ambulància, respectivament. L’accident va ser a les 10.47 hores, al quilòmetre 157 de la C-14. En un inici es va tallar la carretera en els dos sentits, el que va provocar uns 9,5 quilòmetres de retenció, fins que a les 13.25 hores s’ha reobert la via. En aquest sentit, cal indicar que es van desplaçar al lloc del sinistre un total de dos helicòpters i dues ambulàncies del SEM, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i tres patrulles dels Mossos d’Esquadra. 

Un conductor resulta ferit en xocar amb una? torre elèctrica a l’N-II, al terme d’Alcarràs 

 

Un conductor de 34 anys va resultar ahir ferit de caràcter menys greu en patir una sortida al quilòmetre 453 de l’N-II,  al terme municipal d’Alcarràs. En aquest sentit, els serveis d’emergències van ser informats a les 10.21 hores que un vehicle havia impactat contra una torre elèctrica. El ferit va ser traslladat a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida. 

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats