Lleida
18/32° C (sol)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Trobades per informar les famílies de les Escoles Bressol Municipal sobre l’elecció del centre escolarReunions per zones escolars i barris perquè les famílies puguin escoltar l’oferta eductiva pública més propera


L’Ajuntament de Lleida ha organitzat reunions amb famílies amb fills/es de dos anys que van a les Escoles Bressol Municipals per informar-los sobre l’oferta educativa pública dels centres escolars de la zona. Aquestes trobades tenen com a objectiu oferir un escenari per escoltar les possibilitats que hi ha al barri i/o zona escolar. Cada centre, representat per un membre de la direcció, disposa d’un temps per explicar a les famílies, en un marc homogeni, sobre l’escola. A més, hi ha el testimoni directe d’una família que confia amb l’escola i comparteix els objectius educatius.

Des de la Regidoria d’Educació s’és conscient de la preocupació que això suposa als pares i mares, pel que se’ls vols facilitar informació al respecte, donat que a partir del 25 de març s’inicia el període de preinscripció a les aules de P3 per al curs 2020-21. L’acció espera que sigui d’ajuda davant la situació d’escollir un centre educatiu pels seus infants el proper curs 2020-21.

Les reunions previstes per avui s'han suspès per les recomanacions del Departament d’Ensenyament referent al coronavirus.

Les trobades que s'han fet són:

-al gimnàs de l'Escola Santa Maria de Gardeny, on van estar convocades les escoles: Escola Sant Josep de Calassanç, Escola Ciutat Jardí, Escola Espiga, Escola Joan XXIII, Escola de la Bola, Escola Pràctiques II i l’Escola Santa Maria de Gardeny.

-a la ludoteca Parc de Gardeny: Escola Antoni Bergós, Escola Camps Elisis, Escola Creu del Batlle, Escola Frederic Godàs, Escola Francesco Tonucci, Escola Magí Morera i Escola Practiques I.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats