Lleida
10-21° C (pluja)
97% 26 km/h


Troben un home mort al barranc de les Pasteroles, a la Vall d’Eroles, terme municipal de TrempDes de divendres es busca un veí desaparegut de la capital del Jussà


El cos sense vida d’un home va ser rescatat ahir al fo barranc de les Pasteroles, al poble d’Eroles, un nucli pertanyent a Tremp. Tot indica que la víctima hauria patit una caiguda accidental. Els Mossos d’Esquadra estan treballant en la identificació de la víctima per tal de poder confirmar si es tracta d’un veí d’Eroles desaparegut i al qual s’està buscant des de divendres i, al tancament d’aquesta edició, Mossos encara no havia confirmat la identitat de l’home trobat mort.

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya van intervenir per rescatar el cos sense vida de l’home accidentat al barranc de les Pasteroles, un barranc que s’origina dins de l’antic terme de Fígols de Tremp i que aboca en el barranc de Ricós, en el mateix terme municipal de Tremp. Agents dels Mossos d’Esquadra, efectius dels Bombers de la Generalitat de Catalunya i veïns del nucli d’Eroles busquen des de divendres un home de 62 anys i veí de la localitat desaparegut.

Els Mossos d’Esquadra no van poder confirmar anit si la persona trobada morta al barranc de les Pasteroles és l’home desaparegut. La búsqueda d’aquesta persona va començar divendres a les 17.55 hores després que a les 16.01 un conegut seu denunciés la seva desaparició ja que des de dimarts no en sabia res d’aquest veí.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats