Lleida
8/22° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Un 2020 de play offEl Lleida seria quart des que va començar l'any


El Lleida Esportiu és un dels equips més en forma de la competició des que va començar al 2020. Tot i que porta quatre mesos sense guanyar fora, l'equip de Molo ocuparia llocs de play off en una hipotètica classificació amb els punts sumats des del gener.

El Cornellà seria el líder d'aquesta franja de la competició amb 22 punts fruit de sis victòries, quatre empats i cap derrota. A continuació, els filials de Barça i Vila-real s'han dut 20 punts després de guanyar sis partits, empatar-ne dos i perdre altres dos.

El quart lloc de la classificació seria per al Lleida amb 19 després de les cinc victòries, quatre empats i una derrota que ha encadenat. Amb el mateix balanç estaria l'Olot, però el conjunt blau l'avançaria per l'average.

Castelló i Sabadell, que s'han anat alternant el liderat en les últimes jornades, estarien en setena i vuitena posició a tres i cinc punts del Lleida.

Va ser precisament en aquest tram de rivals quan el conjunt blau es va enfilar a l'liderat a la primera volta. Concretament, després de nou partits, el primer de 2020 es va jugar amb el Castelló corresponent a l'última jornada de la primera volta, l'equip era líder amb 20 punts fruit de sis victòries, dos empats i una derrota.

El club torna a regalar fins a 100 entrades als abonats que viatgin diumenge

El Lleida Esportiu tornarà a subvencionar l'entrada als aficionats que viatgin amb l'equip el proper cap de setmana a el camp de l'Atlètic Llevant. Concretament els 100 primers abonats que vagin a les taquilles de Camp d'Esports el dissabte podran retirar una entrada de forma gratuïta. Les addicionals que els abonats vulguin adquirir es posaran a la venda a un preu unitari de 10 euros.

Aquells abonats i aficionats que estiguin interessats en la seva adquisició podran fer a les taquilles de Camp d'Esports el dissabte 14 de març des de les 10.00 hores i fins a les 13.00 hores.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats