Lleida
16/26° C (pluja)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Un operador turístic valencià vol comprar els hotels de Boí TaüllEl jutge podria treure en breu a subasta els tres establiments de Nozar


L’operador turístic Gestión 2000, amb seu a Paterna (València), és avui per avui l’empresa que té més punts per fer-se amb els hotels Románico, Taüll i els Apartaments Solana del Pla de l’Ermita, del complex hivernal de Boí Taüll, un cop surtin a subasta pública, fet que es preveu que es produeixi en breu.

Aquest operador ja té relació comercial amb Boí Taüll ja que des de fa anys hi porta nombrosos grups escolars. També té relació comercial amb Ferrocarrils de la Generalitat ja que té acords per dur grups escolars també a estacions com Port Ainé.

El director general de Nozar Hotels &Resorts, Martí Rafel, informava ahir que s’està pendent que de forma imminent l’administrador concursal presenti el pertinent pla de liquidació i que sigui aprovat pel jutge. Aleshores, la principal opció que està sobre la taula és treure a la venda la unitat de negoci, que comporta els esmentats establiments hotelers, que suposen el 50% de l’oferta hotelera del Pla de l’Ermita. L’adjudicatari hauria d’assumir també el deute que l’empresa Promocions Turístiques de la Vall té amb la Seguretat Social i hauria de fer una subrroga dels actuals treballadors.

Martí Rafel afirmava ahir que l’objectiu és “donar continuïtat” al negoci i reconeixia que l’oferta de Gestión 2000 “és la que està més viva” en aquests moments i destacava que són una empresa “seriosa, que coneix al sector i que no ve a especular com podria fer un fons d’inversió”.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats