Lleida
2/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Una trentena d’alumnes del col·legi Maristes Montserrat visiten la PaeriaEls escolars van presentar a l’alcalde el projecte ‘Canvia Lleida’


El paer en cap, Miquel Pueyo, va rebre ahir una trentena de nens i nenes de primària del col·legi Maristes Montserrat, que presenten el projecte educatiu Canvia Lleida, amb el lema El canvi comença des de les persones.

Prop d’una trentena de nens i nenes de segon de primària del Col·legi Maristes Montserrat han acudit a la Paeria amb motiu de la presentació del projecte educatiu Canvia Lleida, una pràctica realitzada durant tot el curs escolar que pretén conscienciar i animar la ciutadania a valorar i millorar l’entorn amb el lema El canvi comença des de les persones.

Pueyo va valorar molt positivament el projecte realitzat, que ha permès els nens i nenes aprendre què se sent al fer-se gran, què se sent al no poder veure i al no poder sentir, i que ha posat en valor que totes les persones, totes, som iguals. “No penseu en tot allò que Lleida pot fer per vosaltres, sinó també en tot allò que vosaltres podeu fer per Lleida”, va concloure el paer en cap. L’alcalde i els nens i nenes han compartit una estona parlant asseguts al terra formant una rotllana i, finalment, Pueyo va convidar els estudiants a seure a la cadira de l’alcalde i imaginar-se com és la tasca de ser paer en cap.

FOTO: Javi Martín

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperArticles relacionats