Lleida
7/11° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Una vintena d'activitats a la festa per reivindicar la unitat de les col·leccions de Sixena al MNAC i el Museu de LleidaL'alcalde Àngel Ros demana la convocatòria del Plenari del Consorci del Museu de Lleida, Diocesà i Comarcal per treballar de forma conjunta en la defensa del patrimoni


La festa reivindicativa que tindrà lloc dijous al vespre sota el lema 'Els museus no es toquen' per defensar la unitat de les col·leccions de Sixena que hi ha al Museu de Lleida i al Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) comptarà amb una vintena d'activitats.

L'acte s'ha convocat de les vuit a les deu del vespre al Museu de Lleida i les activitats programades seran de caire cultural, artístic i popular. També es faran visites gratuïtes al museu. L'escriptor i periodista Francesc Canosa serà l'encarregat de la lectura del manifest en defensa de la unitat de les col·leccions. L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha demanat per la seva part la convocatòria de la reunió del plenari del Consorci del Museu de Lleida per abordar la situació entre totes les administracions implicades.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats