Lleida
14/29° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Unió de Pagesos demana a Agricultura que millori el funcionament de les seves oficines comarcalsAssegura que agricultors i ramaders no han pogut fer tràmits o bé han trigat a obtenir resposta a les seves peticions


Unió de Pagesos demana al Departament d'Agricultura una "millora substancial" en el funcionament de les seves oficines comarcals pel que fa als tràmits que necessita la pagesia. El sindicat ha constatat que, des que va començar el desconfinament, "molts agricultors i ramaders no han pogut fer els tràmits necessaris en aquestes oficines o bé les respostes a les peticions s'han fet amb molts dies de retard". UP considera "positiva i adient" l'atenció telemàtica per part de les oficines d'Agricultura però recorda que "no tots els pagesos poden accedir-hi sempre". Per això, demana que es garanteixi l'atenció telefònica durant tots els dies laborables i, en el cas dels tràmits telemàtics, que es facin "amb la màxim agilitat i rapidesa".

Unió de Pagesos recorda que les oficines comarcals del Departament d'Agricultura formen part d'un servei "essencial i bàsic" en el món rural, i encara més tenint en compte "les dificultats que planteja la situació de pandèmia per a la població".

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats