Lleida
5/13° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

Actualitat sobre el coronavirus


Uns encaputxats destrossen les lletres de ‘No Callarem’ penjades en un balcó privat a BalaguerLa propietària ho ha denunciats als Mossos d’Esquadra


Nou atac vandàlic a Balaguer, on un grup de persones encaputxades van destrossar les lletres de No Callarem en un balcó particular a tocar del consistori.

Aquestes lletres les va col·locar fa uns sis mesos el col·lectiu Llibertat i ahir a la nit, a les tres de la matinada, un grup de persones encaputxades amb pals les van destrossar. Tot i que està al costat de l’ajuntament, el balcó és de propietat privada i la propietària ja ha presentat la denúncia corresponent perquè se n’investiguin els autors. Davant d’aquest fet, des del col·lectiu asseguren que “hem de parlar si la tornem a penjar de nou” i asseguren que “deixarem passar uns dies”. 

A aquest acte, s’hi han de sumar les últimes pintades espanyolistes que van aparéixer a la façana del convent de Sant Domènec, en què s’hi va pintar el número 155, fent referència a l’article per suspendre l’autonomia de Catalunya. Uns mesos abans, al maig, també van apareixer pintades enaltint la dictadura franquista al Monestir de Santa Maria de les Franqueses.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats