Lleida
4/20° C (boira i sol)
97% 26 km/hUrban Sketchers Lleida celebra la seva primera trobada del 2020Una quinzena d’artistes van fer els seus dibuixos a l’estació de trens


Una quinzena de membres del col·lectiu Urban Sketchers Lleida van participar en la primera trobada de l’any, que va celebrar-se a l’estació de trens de la ciutat. Alguns dels dibuixants presents van optar per dibuixar interiors, mentre que altres, desafiant el fred, van optar pels exteriors de l’emblemàtic edifici lleidatà.

Una de les notes destacades d’aquesta trobada va ser la participació per primer cop del membre més jove del grup, el Geurau, que només té 10 anys. Una de les membres del grup i participants en la trobada, Mònica Boladeras, explicava que “en aquest darrer any he estat dibuixant per Sudamèrica i he coincidit amb altres grups d’Sketchers d’allà i m’agradaria destacar la implicació i el bon ambient d’aquest grup de Lleida, a més de les nombroses activitats que fan”.

A més d’aquestes trobades periòdiques, els Urban Sketchers Lleida proposen un repte cada mes; en aquest gener es convida a tothom a dibuixar la vista que té des de la seva finestra, balcó o terrassa i a publicar-ho a les xarxes socials amb l’etiqueta #repteusklleida. 

El grup lleidatà ha experimentat un gran creixement des de la Trobada d’Urban Sketchers de Catalunya, que va celebrar-se a la capital del Segrià i amb aquesta primera trobada del 2020 comença un calendari que ja té ocupats tots els dissabtes del mes de gener; els organitzadors esperen superar les xifres de 2019, en què van celebrar-se més d’una cinquantena d’activitats.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats