Lleida
4/12° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

5 desembre 2019

Uruguai presenta candidatura en el seu debut contra l'EquadorEls 'charrúa' van guanyar còmodament per 4-0


La selecció de l'Uruguai va justificar la matinada del diumenge al dilluns la seva condició d'aspirant al títol amb una convincent victòria davant l'Equador per 4-0.

Les teories que donaven a la Celeste com una ferma candidata a sumar un nou títol a la seva llista de 15 Copes Amèrica que l'acrediten com la més exitosa, es van demostrar veraces a la llum del Mineirao de Belo Horizonte, on va presumir de 'pegada' davant un Equador sobrepassat.

Va brillar Luis Suárez, titular i amb ganes de gaudir després d'haver acabat la temporada prematurament amb el Barça per una lesió al menisc del genoll dret; ho va fer Edinson Cavani amb una rematada de bella factura. Tots dos van constituir la gran amenaça charrúa, complementada amb un golàs de Nico Lodeiro, amb barret inclòs.

El duel no va poder començar millor pels charrúa. Un centre de Suárez el va controlar Lodeiro, que va superar a Quintero amb un gran barret i va creuar magistralment l'esfèric per batre a Domínguez. Una expulsió de Quintero, un gol de Cavani i una altra diana de Suárez just abans del descans van deixar el duel vist per sentència.

La segona part, absolutament de tràmit, només va servir per a ampliar la diferència celeste amb el quart i definitiu gol, obra de l'equatorià Arturo Mina en pròpia portaria.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: