Lleida
13-33° C (sol i núvols)
97% 26 km/h


Valverde assegura que no va pensar a dimitir després de l'eliminació europeaEl tècnic medita col·locar Messi com a fals nou de cara a la final de la Copa.


Després de la victòria del seu equip davant el Getafe (2-0), l'entrenador del Barcelona, Ernesto Valverde, va assegurar amb rotunditat que no va pensar a dimitir tot i la dolorosa eliminació europea del seu equip , i ha sostingut que "no hi ha res com el moviment per recuperar-se".

"Crec que ens passa a tots. Sempre, quan tens una patacada, quan tens una mala notícia o quan les coses no t'han anat bé en un moment determinat, acuses el cop. Però tothom s'aixeca o tracta d'aixecar-se" va explicar .

El tècnic blaugrana va recordar les seves paraules de la prèvia, quan va dir que el del Getafe era "un partit per estar", i va recordar que després de l'eliminació de Roma de l'any passat els seus jugadors van ser capaços de guanyar la Lliga i la Copa del Rei.

Valverde va parlar també sobre l'estat de Philippe Coutinho, tant físic, després que el brasiler es retirés del partit abans d'hora, com mental, ja que l'extrem va ser xiulat pel Camp Nou.

"No he parlat amb Coutinho, però és veritat que al principi la gent ha xiulat en algun moment. Però també és veritat que en poc temps el públic li ha volgut donar la volta i ha intentat animar-lo. Quant a la lesió, no ho sé. No ha estat una sobrecàrrega, sinó un moviment clar, i això em fa ser una mica més previngut ", va admetre.

Valverde va sostenir que esperava una rebuda hostil com el que el públic va dedicar al seu equip i fins i tot va assegurar entendre-ho, però també va deixar clar que sabia que la gent s'anava a posar del costat dels seus jugadors "si feien un bon partit i donaven la cara" .

L'extremeny va treure ferro al fet que Leo Messi no celebrés el gol que va marcar, i tampoc va voler posar l'accent en la gestualitat de l'argentí. No obstant això, el tècnic ha reconegut que medita col·locar Messi com a fals nou de cara a la final de la Copa del Rei.

"És una possibilitat que ja hem utilitzat altres vegades. Podria ser. De tota manera, hem d'esperar, perquè tenim un altre jugador ha caigut lesionat (Coutinho) i no sabem l'abast que pot tenir", ha opinat.

Més notícies a l'edició de LA MAÑANA en paperSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats